Официално: ЦСКА потвърди раздялата с 19-годишен футболист

С публикация в клубния си сайт, от ЦСКА официално потвърдиха информациите, които се появиха по-рано днес, че ще изпратят Марк-Емилио Папазов под наем в Хебър Пазарджик!
19-годишният нападател отива при старши треньора Владимир Манчев, с когото се познават много добре от съвместната им работа в детско-юношеската школа на „армейците“.
От Борисовата градина са уверени, че Папазов „е готов да се докаже в елитния мъжки футбол“, а след това се надяват той „да бъде на разположение и за решителна роля в ЦСКА“.
Ето какво гласи целият пост на ЦСКА:
„ЦСКА преотстъпи Марк-Емилио Папазов в тима на първодивизионния Хебър (Пазарджик). 19-годишният талант, който е продукт на Академия ЦСКА наскоро преподписа своя нов професионален договор с ЦСКА, който е до 2026-а година.
През миналата година, той бе водещ реализатор и основна фигура във втория състав на армейците, воден от старши треньора Стамен Белчев, а през пролетния полусезон офанзивният футболист ще има възможност да трупа игрови опит в първото ниво на българския футбол в състава на Хебър (Пазарджик), където негов наставник ще бъде специалиста Владимир Манчев. Двамата се познават отлично от детско-юношеската школа на червените.
Вярваме, че талантът ни е готов да се докаже в елитния мъжки футбол, а след това се надяваме да бъде на разположение и за решителна роля в ЦСКА.
Успех, Марк!“.
*Още от последните новини около ЦСКА четете в SPORTLIVE.BG!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg