Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ОФИЦИАЛНО! ФИФА не послуша клубовете и реши: Световно клубно първенство с 32 отбора

Президентът на ФИФА – Джани Инфантино, потвърди нашумелите информации, че асоциацията ще увеличи броя участници на Световното клубно първенство от досегашните 7 на изумителните 32 или над 4 пъти повече.
Промените ще влязат в сила за турнира през 2025-а година. Това се случва, след като форумът от 2021-а година трябваше да се проведе в Китай, но бе отменен, поради пандемията от Ковид. На пресконференция преди финала на Световното първенство в Катар Инфантино обясни решението на ФИФА.
“Новото мъжко Световно клубно първенство ще се състои през 2025-а година и в него ще участват 32 отбора, които ще са най-добрите в целия свят”, заяви той, добавяйки, че има детайли, които трябва да бъдат изчистени, но целта е турнирът да прилича на мондиала на национално ниво.
Освен това, Инфантино разкри, че женското Световно клубно първенство също ще се състои през 2025-а година, но подробности за него все още липсват. Надпреварата, която предстои да се състои през февруари следващата година, ще бъде в Мароко. В нея участие ще вземе Реал Мадрид в качеството си на Европейски клубен шампион.
От пресконференцията стана ясно, че домакинът на световното първенство през 2030-а година ще бъде решен през 2024 г., а този на женското такова през 2031 г.
Ето какъв страх обзе асоциацията относно Световното първенство през 2026-а година

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg