Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

От противников отбор, но помогна на Роналдо в битката за титлата и имитира неговото "Siu" (ВИДЕО)

До доста любопитен момент се стигна в двубой в саудитската професионална лига в двубоя между Ал Хилал и Ал Итихад. Двата тима завършиха 2:2, като по този начин Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър останаха само на 3 точки от върха.
Радост като на Роналдо

Битката за шампионската титла е между Ал Итихад и Ал Насър, но и двата тима допускат доста грешки, като Итихад можеше вече да е на 5 точки от Роналдо и мечтата му за първа титла от 2020 година насам. Лидерът в класирането обаче допусна късно изравняване и 2:2 срещу Ал Хилал, а радостта на Майкъл, който отбеляза гола, направи препратка към Роналдо.
Той се зарадва по същия начин, както португалецът с обичайното за него “Сууу”. А в социалните мрежи веднага се запитаха дали по този начин не показва, че предпочита именно Ал Насър да стане шампион в Саудистка Арабия. Именно Ал Хилал спечели последните 3 надпревари и изглеждаше като най-силния съперник на Ал Итихад преди края на кампанията, до която остават едва 3 срещи. Вече обаче изостават на 13 точки от върха, а в единствен преследвач се превърна Ал Насър. А в последния мач Роналдо за пореден път не скри разочарованието си от своите съотборници в саудитския тим.

al hilal bro just prevented the point gap between al nassr and al ittihad to get bigger (for title race)AND HIT CRISTIANO RONALDO’S SIUUUU pic.twitter.com/NHQwUoXJI8
— aurora (@cr7stianos) May 16, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg