Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

От болницата до стадиона: Янтра разказа уникалната история за борбата на Вуцов

Янтра Габрово използва социалните мрежи, за да разкаже какво е преживял наставникът на клуба – Велислав Вуцов, през последните дни, след като самият той призна за тежък период от живота си. 
Оказва се, че преди важното гостуване на Спортист Своге, което бе изненадващо спечелено и гарантирало оставането на габровци във Втора лига, Вуцов е претърпял оперативна интервенция в Плевен и въпреки лекарските предупреждения – той не ги е спазил и е бил близо до отбора си. 

Разкритието на Янтра
„Шапки долу за Вили Вуцов! 💚🤍💚
Приносът на Велислав Вуцов за промененото лице на Янтра в края на сезона е безспорен, очевиден и в този текст няма да говорим за него. Това, което направи специалистът за мача в Своге обаче заслужава специално внимание макар да граничи с лудостта. Но това си е Вили.
Както спомена и в интервюто след срещата, дните преди мача в Своге бяха едни от най-тежките в живота на специалиста. Наложи се спешно да му бъде извършена хирургическа интервенция в Плевен в сряда, ден преди двубоя. И тук не става въпрос за просто козметична процедура. За предстоящата операция специалистът съобщи на футболистите си на следобедната тренировка във вторник. Интервенцията премина успешно, но и резонно изисква няколко дни на покой за оптимално възстановяване. Никой и нищо обаче не можа да спре Вили да бъде с футболистите си на мача в Своге днес. Със специалното разрешение на лекуващия лекар, Вуцов пътува за двубоя и в типичния си стил не спря да окуражава момчетата си. Не спази дори указанието на медиците да стои седнал по време на срещата, за да не провокира раната и почти цял мач беше край страничната линия, а след края му тръгна обратно към плевенската клиника. А на фона на всичко онова, което му се случва, Вили сподели: „Не съм спал от притеснение в последните два дни, че в двубоите със Спортист и Беласица нещата могат да не се случат както трябва“…
Вили Вуцов е показвал многократно и продължава да показва какво е да обичаш треньорската професия и да ѝ се отдаваш напълно дори и с не малка доза лудост. Да обичаш футболистите си и да си до тях дори да падат камъни. Абсолютен пример за всички млади специалисти! Защото парите са важни, но не и най-важни. Понякога честта и отговорността към поетия ангажимент са над всичко. Поне за Вили Вуцов е така.
Шапки долу за Вили! 💚🤍💚“, написаха от Янтра Габрово чрез официалния си профил в социалните мрежи.
Ето какво заяви Велислав Вуцов след успеха на Янтра Габрово!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg