Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Оттеглянето на ръководството поставя Алегри в шах: Ювентус ще наблюдава трансферния прозорец отстрани

В понеделник вечер (28 ноември) стана ясно, че всички членове на борда на директорите на Ювентус са подали своите оставки. Андреа Аниели, президентът на клуба, също е взел въпросното решение. Вероятността обаче това да се отрази на „бианконерите“ негативно в трансферен план изобщо не е малка.
Италианският клуб обяви, че новият борд на директорите ще бъде назначен на 18 януари. Това означава, че през по-голямата част от трансферния прозорец няма да има кой да взема важните решения.
Временно начело на клуба остава единствено изпълнителният директор Маурицио Аривабене. За нов генерален директор е избран Маурицио Сканавино. На практика всичко това означава, че Ювентус няма да има президент почти до края на януарския трансферен прозорец. В такъв хаотичен за италианския тим период големите инвестиции са малко вероятни.
Друга ключова причина за евентуалния провал на трансферния пазар е и финансовото състояние на клуба. Ювентус отчита рекордни загуби през последните месеци и не може да си позволи да харчи прекалено много. Все още не е ясно и как въпросното решение на борда на директорите ще се отрази на финансовото състояние на клуба в близкото бъдеще.
Какво седи в основите на взетото решение от управата на клуба – вижте тук.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg