Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Откриват летния сезон на Витоша на 3 юни

Тази събота, 3 юни, ще бъде дадено официално начало на летния сезон на Витоша. Три лифта ще работят всеки уикенд при благоприятни метеорологични условия до края на сезона.
За по-малко от час жителите и гостите на София ще могат да достигнат от столицата до емблемата на Витоша – Черни връх, с новите комбинирани билети “От града до върха на планината”, включващи ползване на Кабинков лифт Симеоново и Витошко лале 1 и 2.
Освен за пешеходен туризъм и разходки, планината предлага отлични условия и за практикуване на планинско колоездене, с множество маршрути с различни нива на трудност, подходящи както за начинаещите, така и за напредналите. За улеснение на всички колоездачи лифтовете са оборудвани със специални куки за окачване на велосипедите, а в кабинковия лифт за първи път от години насам ще се допуска превозването на колела.

Различни видове комбинирани билети, семейни пакети, карти за колоездачи, карти за парапланеристи и множество най-различни активности ще се предлагат в “домашната” планина на софиянци това лято, а мотото на сезона е “Преоткрий Витоша”.
С традиционното велосъстезание Home Mountain Enduro ще бъде дадено официално началото на сезона този уикенд, а организаторите обещават много адреналин и силни емоции.
По традиция надпреварата е част от календара на Столична Община и се провежда с подкрепата на фондация “София европейска столица на спорта”, като за девета поредна година ще предизвика някои от най-добрите планински колоездачи от цяла България.
Участниците в състезанието ще трябва да се справят с 5 отделни състезателни отсечки с обща дължина от над 13 км и 2000 м отрицателна денивелация. Всички етапи са с високо ниво на трудност и включват множество стъмни участъци, корени, камъни, скокове, скоростни прави и други интересни естествени и изкуствено създадени препятствия.
Участниците ще бъдат разделени в общо 8 различни категории по пол, възраст, елит, хоби и за първи път електрически велосипеди. За победителите има подготвени много награди.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg