Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Онкоболната Джейн Фонда: В ремисия съм

Джейн Фонда, която е болна от рак, съобщи, че е в ремисия и това е “най-хубавият подарък, който е получавала някога за рожден си ден”, предаде ДПА. Тя обяви също, че може да прекрати химиотерапията.
84-годишната актриса каза, че се чувства “толкова благословена и щастлива”, благодари на хората, които са ѝ изпратили добри пожелания и са се молили за нея.
Фонда направи съобщението малко повече от три месеца, след като разкри, че диагностицирана с Неходжкинов лимфом и е започнала лечение.
В публикация в блога си актрисата, която на 21 декември ще навърши 85 години, написа: “Миналата седмица онкологът ми каза, че ракът ми е в ремисия и мога да прекратя химиотерапията…. Чувствам се толкова благословена, толкова щастлив. Благодаря на всички вас, които се молихте и изпращахте добри мисли… Убедена съм, че това изигра роля за добрите новини”.

Джейн Фонда е ангажирана с различни обществени каузи. През септември, когато съобщи за диагнозата си, тя повдигна въпроса колко американци “нямат достъп до качествено здравеопазване” поради проблеми със застраховките, както и призова да бъдат обсъдени ефектите, които изкопаемите горива могат да имат върху здравето на хората.
Актрисата е носителката на две награди “Оскар” за ролите си в “Kлут” от 1971 г. и “Завръщане у дома” от 1978 г. Сред филмите, в които участва са също “Барбарела” и “От девет до пет”, както и в сериала на стрийминг платформата Нетфликс “Грейс и Франки”.
Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg