Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Огромен ръст на сайтовете за онлайн залози

Увеличение с 60% на броя на компаниите за онлайн залози за изминалата година отчита Националната агенция за приходите (НАП). През тази година са регистрирани 16 сайта. За сравнение през 2021 г. те са били 10, а преди това – шест.
От НАП припомниха, че спрели над 130 платформи за онлайн залози, тъй като нямат необходимия лиценз. Публикувани са също списъци с лицензираните сайтове, както и на тези, които са спрени. НАП “дръпна шалтера” на над 130 сайта за онлайн залози
Приходната агенция съветва всеки, който има желание да залага онлайн, предварително да се информира дали избраната от него платформа е лицензирана.
Регистър на уязвимите към хазарт
От 12 декември НАП подновява поддържането на регистъра на хора уязвими към хазартни игри. Той няма да е публичен и до него ще имат достъп ограничен брой длъжностни лица.
“Искане за вписване може да подаде всеки, който смята, че не може да контролира както времето, прекарано в хазартни игри, така и средствата, които изразходва за участие в тях”, обясняват от приходната агенция.
В регистъра могат да се впише всеки, който смята, че има проблем с хазарта, както и онези, чието социално положение и/или равнище на доходи може да ги направи по-податливи към участие в хазартни игри и развиване на хазартна зависимост. Така няма да ги допускат до игрални зали или директно ще им бъде забранено да играят. Вписаните хора имат право сами да поискат заличаването им от регистъра.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg