Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Общински съветник "избухна" за "Колежа": Гавра с цял град и една футболна мечта!

Поредният епизод от сагата с дългоочакваната реконструкция на дома на Ботев Пловдив – стадион “Христо Ботев, е вече факт. Повод за това стана новината, че за строежа ще са нужни нови 25 млн. лв.
Така общата сума става изумителните 62 млн. лв. Основателните съмнения у феновете на “канарчетата” се пренесоха и у част от общинските представители, чиято чаша на търпение също прелива.
След последните новини, общинският съветник Слави Георгиев “избухна” с гневна публикация в социалните мрежи относно колосалната сума за “Колежа”. С нея той нападна отговорните за това, като определи случващото се като “гавра с цял град”.
Ето какво написа Георгиев:
“Само преди месец не получих ясен отговор от зам.-кмета Пламен Райчев за цялостната стойност на ст. “Христо Ботев”. Днес става ясно, че тя е 62 млн. лв. или още 25 млн. лв., извън вече осигурените 37 млн. лв. от държавата и общината. Отделно 2,7 млн. вече осигурени за седалки и терен. Сумата е умопомрачителна като размер.
Пловдив е първенец по инвестиции в спортна инфраструктура. А за размера на приходите му това са напълно непосилни суми. Нужните още 25 млн. лв. са равносилни на двегодишната инвестиционна програма на общината. Без да прави нищо друго, нито ремонт на улици, нито нови такива, нито детски площадки, нито зелени площи, да не говорим да инвестира в модерен градски транспорт или нов мост над р. Марица.
Някой превърна една футболна мечта в далавера. И се подигра с цял град”.
Ето какво мнение по темата изказа и бившият премиер Бойко Борисов

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg