Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Нямам право да се оплаквам" – Григор Димитров направи равносметка на 2022 година

“Имал съм и по-добри години, но нямам право да се оплаквам” – това заяви първата ракета на България в мъжкия тенис – Григор Димитров, в интервю пред сайта на АТР. Той ще завърши сезона под №28 в света, което е и позицията, на която стартира през януари. Хасковлията записа 26 победи и допусна 22 поражения, достигайки до три полуфинала в Тура.
“Смятам, че можех да имам и по-добри резултати на някои турнири. Много щастлив съм, че се борих. Опитвам се да навляза в ритъм. Последните 3-4 месеца бяха тежки, с контузия в крака и неща, за които трябваше да се погрижа”.
През годината Гришо имаше проблеми с травми, които му попречиха да се представи по-добре на някои от важните турнири. “Сега чувствам добре тялото си, което е много добра новина. Дори планирам по-ранен старт на предсезонната си подготовка, за да навляза добре в 2023-а”, обяви българинът.
В интервюто, което е било записано по време на Мастърса в Париж (началото на ноември), Григор говори за предстоящата в онзи момент почивка. “Определено имам нужда от почивка, да си направя изводите за годината и много други неща, върху които работя по отношение на тялото си, играта си и така нататък”.
“Търся това, което мога да подобря. Това е всичко, което искам – да се подобрявам. Имам вече направени 13 предсезонни подготовки, така че знам какво трябва да се прави. Винаги обичам да анализирам с екипа си и да планираме каква е целта ни този път, каква е целта ни за четирите, петте седмици и може би да изпробваме нови неща”, каза още Димитров.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Григор Димитров и Новак Джокович ще бъдат “соколи” между 19 и 24 декември!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg