Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Няколко топли дестинации в Европа, където да избягате от студената зима

С наближаването на зимата и празниците и все повече хора планират зимната си почивка. Обикновено по време на този сезон се залага повече на зимни дестинации, но ако предпочитате топло време и не сте любител на студа, то travelinglifestyle.net ви предлага да посетите тези места.
Мадейра
Можете да посетите Порто Санто и да се насладите на прекрасни плажове, хубаво време и делфини. Мадейра е идеално място за посещение целогодишно. В Мадейра няма да имате традиционната бяла Коледа, но можете да се любувате на красивите коледни базари, докато се разхождате по тениска. Температурите по това време на годината са около 18 °C.

Кипър
Кипър е следващото подходящо топло място за вашата зимна почивка. Островът на Афродита предлага микс от култура, история, гастрономически открития и прекрасни хотели. Кипър има една от най-топлите зими в средиземноморския регион на ЕС, което го прави идеален за вашето зимно бягство в Европа.
В Кипър зимата туристическият сезон е слаб. Плажовете обикновено не са много пренаселени, като същото се отнася и за ресторантите и дори хотелите.
През януари е сезонът на мандарините, така че на острова се носи фантастична свежа миризма. През декември и януари Кипър е чудесна дестинация и за каране на ски или сноуборд в планината Троодос.

Михас, Испания
Това красиво и симпатично малко градче в Испания е по-различно от другите места в Европа. То се радва на целогодишно слънчево време и затова е едно от най-добрите места за слънчева зимна ваканция. В Михас рядко вали сняг през зимата, всъщност това се случва веднъж на около 10 години.

Алгарве, Португалия
Алгарве е чудесно място за посещение през цялата година. Често наричан “европейската Калифорния”, регионът е райска дестинация, която предлага на своите посетители 300 слънчеви дни годишно, прекрасни плажове, автентична португалска атмосфера и несекващ нощен живот. Алгарве е като добър приятел, който никога не се сърди, винаги е топъл, приветлив и гостоприемен.

Тенерифе, Испания
20 °C през ноември, декември и януари трябва да са достатъчно добра причина да си починете, да отидете на плажа и да хванете тен посред зима, докато вашите приятели студуват по най-красивите коледни базари в Европа. А този сезон дори цените на хотелите са по-ниски, като в замяна получавате природа, спокойствие и среща с делфини.

Малта
Малта предлага идеалния баланс между отдих, добра храна и културен туризъм. Зимните минимални температури не падат под 14 °C, а средната максимална температура е 16 °C. Така че ако искате да оставите шейните, шапките и ръкавиците у дома, то можете да прекарате чудесна топла ваканция в Малта.

Крит, Гърция
Един от най-недооценените и красиви острови на Гърция. Крит е най-големият от гръцките острови и е леснодостъпен и много красив. Заради размера си, той има какво да предложи на посетителите: великолепни залези, прекрасно вино, традиционна гръцка кухня, прекрасни плажове и туристически пътеки.
През декември температурите на Крит са подобни като на Алгарве, но с по-малко дъжд. Средната дневна температура е от 15 °C до 17 °C. Обикновено е облачно, а не дъждовно. Това е страхотно време от годината да наемете кола и да разгледате острова.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Над 10 000 българи пътували до далечни дестинации по празниците
Българи окупираха Малдивите и Занзибар по празниците

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg