Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Нов обрат: Ерлинг Холанд осигурява Джуд Белингам на Манчестър Сити?

Младият англичанин Джуд Белингам е един от най-коментираните футболисти в света, а наскоро бе обявен и за най-скъпия, според специализирани сайтове, с цена от 220 милиона евро.
По всичко изглежда, че той няма да се задържи още дълго в настоящия си клуб Борусия Дортмунд, в който акостира през 2020 г. Тогава за правата му бяха платени 25 милиона евро на Бирмингам, а настоящият му контракт е до 2025 г., което означава, че всеки заинтересован от правата му ще трябва да плати трансферна цена.
Дълго време специалистите смятаха, че най-голям фаворит за подписа на играча е Ливърпул, но последните новини преобръщат ситуацията на 180 градуса. Според известния журналист Фабрицио Романо – Манчестър Сити може да надделее в битката за играча.

Причината за подобни мисли на италианеца е настоящият футболист на “гражданите” Ерлинг Холанд, към който също имаше голям интерес от редица клубове известно време, но в крайна сметка се озова при шампионие на Острова.
Според трансферния гуру, добрите взаимоотношения между бившите съотборници в Борусия Дортмунд може да наклонят “везната” посока “Етихард”. Двамата имат 63 съвместни срещи, като са взаимодействали по едно и също време за 7 гола.
Вижте кои са най-важните фактори при избора на нов отбор от Белингам!

#ManCity know that Jude Bellingham has ‘a special relationship’ with Erling Haaland. @ManCity are there and have to be considered part of the race for the midfielder.[via @FabrizioRomano]
— City Xtra (@City_Xtra) December 12, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg