Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ново 20: Мейсън Грийнууд ще се жени за момичето, което преби и забремени

Звездата на Манчестър Юнайтед – Мейсън Грийнууд, който не е стъпвал на футболен терен от 2022 година насам е напът да се ожени за момичето, с което се забърка в скандала за изнасилване, твърди „Sun“.
Нападателят и неговата партньорка, която той неотдавна забремени, са били забелязани в хотел в центъра на Лондон тази седмица. Според гореспоменатия източник двамата скоро ще се венчаят.
Грийнууд беше обвинен в опит за изнасилване, контролиращо поведение и нападение през октомври миналата година от властите на Острова. Той също беше отстранен дисциплинарно от „червените дяволи“, след като случилото се излезе наяве през януари 2022 година, спортният гигант „Nike“ също прекъсна съвместната си работа с него.

Обвиненията срещу изгнаника от Манчестър Юнайтед бяха свалени миналия месец. Кралската прокуратура взе решение, след като няколко свидетели спряха да сътрудничат и се появиха нови материали.
Само седмици след като обвиненията бяха свалени, стана ясно, че Мейсън Грийнууд очаква първото си дете. Говори се, че англичанинът и семейството му очакват с нетърпение пристигането на рожбата това лято.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Сексапилни мажоретки разсейват баскетболисти в Тайван по прашки.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg