Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Новият в Ювентус – син на легендарен нападател на Милан и направил фурор във Франция

Ювентус потвърди подписването на Тимъти Уеа като постоянен трансфер от Лил. Американското крило премина медицински прегледи при “Старата госпожа” по-рано тази седмица и преминаването му в Торино вече е официално обявено.
“Тимъти Уеа официално стана играч на Ювентус. Американецът пристига с постоянен договор от Лил”, се казва в изявление на Ювентус.
Бианконерите също потвърдиха цифрите зад сделката. Уеа се присъедини към “Старата госпожа” срещу 10,3 милиона евро, които ще се платят за две финансови години плюс максимум 2,1 милиона евро добавки и 1 милион евро бонус за подписване за играча.  Договорът му е до юни 2028 г.

Timothy è uno di noi ⚪️⚫
— JuventusFC (@juventusfc) July 1, 2023

Фигурата зад трансфера
23-годишният играч ще играе в Италия за първи път в кариерата си. Той обаче няма да е първият Уеа, който играе в Серия А. Бащата на Тимъти е не кой да е, а бившият нападател на Милан, Джордж. Сега президент на Либерия, където футболната му кариера стартира през 80-те години.
“Шест последователни години, пълни с победи, превърнаха Тимъти в универсален играч, способен да покрива както в защита, така и в атака, което го прави универсален крило. Сега предстои да започне ново приключение с цел обогатяване на Храма на трофеите в музея на Ювентус и неговата собствена частна колекция. Заедно! Добре дошъл Тимъти!”. Уеа, син на легендарния нападател на Милан Джордж, ще замени Хуан Куадрадо, който напусна “бианконерите” след края на договора си на 30 юни.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg