Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Новите герои: Чеченеца лежал за грабеж, Куката – със 7 присъди

Дружките на Емили Тротинетката – Петко Чеченеца и Тошо Куката, които публикуваха клипа с клетото момче с каишка на врата, се оказаха стари познайници на полицията. Това стана ясно на брифинг на прокуратурата в Пловдив, пише Lupa.bg.

Петко Атанасов и Тодор Огнянов , които бяха задържани заради гаврата с момчето със специални образователни потребности са осъждани и преди. 38-годишният Чеченец е бил осъден за грабеж, извършен през 2017 година.
Куката, който е на 34 години, само в рамките на две години е осъден 7 пъти за три грабежа, една кражба, лека телесна, закана с убийство. Реабилитиран е.
Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.
Третият задържан Даниел Йорданов (по-известен като Емили Тротинетката) не е криминално проявен. Интересно е, че във всички официални документи транс героят/героинята се води от мъжки пол.
Преди два дни в социалните мрежи се разпространи грозен видеозапис, на който т.нар. „инфлуенсъри“ Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални образователни потребности. Впоследствие Чеченеца и Тошо Куката бяха арестувани, а Емили Тротинетката – отведена на разпит. Предполага се, че четвъртият участник е „Мелиса“ – интимен партньор на Емили Тротинетката.
Преди да бъдат арестувани, тримата си прехвърляха вината, а Тодор Огнянов твърдеше, че момчето го е „умолявало да се снима“. Съпругата на Петко Атанасов пък коментира, че идеята за видеото била на 20-годишния.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Новите герои: Чеченеца лежал за грабеж, Куката – със 7 присъди appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com