Николай Киров обясни за Кръстев и Анисе и въпреки многото нови в Берое призна за още

Николай Киров – старши треньорът на Берое, говори пред медиите за някои от звездните футболисти в отбора, както и за селекцията, която все още продължава. Въпреки че вече бе привлечен около половин отбор нови играчи, той сподели, че може да има още нови имена.
„Започваме с 23 футболисти. Абел Анисе ще се включи след два дни. Дал съм му повече почивка, защото имаше травма в последните мачове. Някои млади футболисти започват, суъмяхме да си върнем някои юноши, които по една или друга причина са си тръгнали.
Селекцията не е приключила. Всичко ще се прави в движение. За да привлечем нови състезатели, трябва да се разделим с някои, за да освободим бюждет. Набелязали сме състезатели, чакаме развитие по разтрогването на Луизино и Стив Траоре. Отпреди Нова година се водят преговорите“ – започна Киров.
„Хубаво е, че съумяхме да намерим свободни българи в лицето на Йоан Бауренски, Денислав Станчев и младите момчета, които се завръщат. За съжаление, няма българи на пазара, затова сме се насочили към чуждестранни футболисти.

Надявам се да се развият положително нещата с Калоян Кръстев. Не мисля, че са големи нещата за уточняване. На тази позиция връщаме и едно младо момче, което съм имал възможност да наблюдавам в предишния му клуб“ – каза още той. 
Чуйте всичко, което сподели, във видеото по-долу в материала. Вижте и какви точно са зимните планове на Берое с Николай Киров начело.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg