Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Не ѝ стигат мъжете: Любимата на Пауло Дибала се разкри пред обществото

Половинката в живота на звездата на Рома Пауло Дибала – Ориана Сабатини, се изявява като певеица, модел и актриса. Тя е и племенница на бившата тенисистка Габриела Сабатини.
27-годишната красавица се радва на сериозна популярност в социалните мрежи. В своя Инстаграм профил тя бива следвана от над 6 милиона души, немалко от които останаха озадачени от отговора ѝ на въпрос относно нейната сексуална ориентация.
Не отказва и на нежния пол
“Наистина ли? Ако трябва да си поставя етикет, да, вярвам, че съм (бисексуална)”, заявява Сабатини, цитирана от “The Sun”. 

“Няма нищо по-красиво в живота от това да си свободен. Не знам дали съм лесбийка и харесвам жени, или съм бисексуална, но не бих имала никакви предразсъдъци относно това”, добави тя.
Жените настрани, време е за сватба!
“Бих искала да се омъжа и Пауло го знае. Преди да стана майка бих желала да се сгодя. Вярвам в този ред на стъпките – ухажване, съжителство, сватба и семейство.
Въпреки че никога не можем да имаме гаранции, съм наясно, че последното е единственото, което не може да бъде върнато и трябва да бъде направено с човек, който ни кара да се чувстваме в безопасност. Накратко – с човек, с когото сме готови на всичко”, завърши Ориана Сабатини.
Каква е била причината Дибала да мрази бившия си съотборник Кристиано Роналдо?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg