"Не съм виждал по-голям егоист" – Фенове скочиха на Ибрахимович за коментар относно Лео Меси и Кристиано Роналдо

Звездният нападател на Милан – Златан Ибрахимович, бе нападнат жестоко от мнозина фенове, след като в социалните мрежи бе напомнено за негово интервю от 2013 година, в което той прави остър коментар по адрес на Кристиано Роналдо, който е и пряко свързан с Лионел Меси.
В медийната изява Ибра е категоричен, че би избрал Лео Меси пред португалеца. Той също така заяви, че Роналдо е пред Бълхата, щом стане въпрос само и единствено за възраст.

Видеото от интервюто с Педро Пинто бе разпространено в социалната мрежа Twitter, а в коментарите Ибрахимович бе направен на пух и прах.
„Никога не съм виждал по-голям егоист от Златан. Соломон Калу бе по-добър от него…“;
„Ибра просто завижда, че никога няма да достигне нивото на Кристиано Ронадло“;
„Най-лошият играч, който е играл за няколко големи европейски отбори. Какво е постигнал на национално ниво? Дори не знам какво прави в клуб като Милан“;
„Няма нито една спечелена Шампионска лига, „Златна топка“, и се осмелява да говори така за КР7?“, бяха само някои от коментарите по адрес на Ибрахимович.
Разбира се, шведът е добре познат със своите коментари. Ибрахимович никога не спестява нищо на никого и е винаги категоричен и пряк в своите изказвания. 
Припомняме, че Златан игра един сезон редом до Лео Меси в Барселона и фактът, че избира него пред Роналдо може би не трябва да ни изненадва толкова много.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Остана ли Ибрахимович доволен от победата на Аржентина на Мондиал 2022?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg