Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Не изчака последния мач: Рууд ван Нистелрой напусна ПСВ скорострелно

Треньорът на ПСВ Айндховен – Рууд ван Нистелрой, е пожелал да напусне клуба, при това незабавно. Новината обявиха от клуба на официалния си сайт. Във вчерашния ден – 23 май, се е провела среща между него и Борда на директорите в ПСВ, на която е взето решение въпросът за напускането на треньора да се отложи за края на сезона.
Целта е била всички да се съсредоточат върху оставащите мачове до края на сезона. Днес сутринта обаче нидерландската легенда е обявил пред играчите и персонала на клуба, че напуска, тъй като не получава достатъчно подкрепа. След това си е тръгнал.

Така до края на сезона временен треньор на ПСВ ще бъде Фред Рутен. Ван Нистелрой застана начело на отбора през лятото на 2022 година и за този почти един сезон спечели Купата и Суперкупата на Нидерландия. В Ередивизи ПСВ е на второ място.
“ПСВ съжалява за решението на Ван Нистелрой и му благодари за победата в Купата на Нидерландия. Надяваме се да завършим сезона на второ място”, се казва в изявление на клуба. До края на сезона остава един кръг. А ето как Ван Нистелрой е разплакал Кристиано Роналдо.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg