Несбъднато желание е пратило Кристиано Роналдо в Ал Насър?

Трансферът на световната футболна легенда – Кристиано Роналдо в Ал Насър, подлуди социалните мрежи, след като бързо се спекулираше около този вариант, но изглеждаше нереално португалецът да продължи в Саудитска Арабия.
Официализирането на най-голямата сделка в историята на футбола обаче стана причина за бълването на много информации около Кристиано Роналдо, като според една от тях – нападателят много се е надявал да се върне в Испания.

Според Marca, световноизвестният футболист е имал желанието отново да заиграе Реал Мадрид след Световното първенство по футбол в Катар. Още преди Мондиала той се превърна в свободен агент, а след завръщането си от Близкия Изток се появи именно на базата на „кралете“.
Там той поддържаше формата си известно време, но и е очаквал предложение от „белия балет“, който се бори отново на всички фронтове и през този сезон. До такова решение от клуба не се стигна и не след дълго Роналдо парафира с новия си клуб.
Вижте в кой отбор ще продължи синът на Кристиано Роналдо!

When Cristiano Ronaldo returned to Valdebebas recently, he waited for a call from Real Madrid to offer him a contract but it never happened. @marca pic.twitter.com/vMbyMGtugy
— Madrid Xtra (@MadridXtra) December 31, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg