Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Неразбран гений – защо Бернардо Силва не се радваше със своите сънародници?

Португалия разби Швейцария на последната осминафинална среща от Световното първенство по футбол в Катар. Момчетата на Фернандо Сантош се наложиха с 6:1. Освен многото голове зрителите станаха свидетели и на момент, който ги накара да се зачудят сериозно.
След като “мореплавателите” откриха резултата всички от лагера на тима започнаха да се радват заедно извън очертанията на терена. В тях остана само Бернардо Силва, далеч от своите съотборници, но причината за това се изясни.
Офанзивният полузащитник на Манчестър Сити е направил това, за да не могат швейцарските футболисти да се прегрупират, докато португалците се радват, и да вкарат мълниеносен изравнителен гол.
Правилото на ФИФА гласи, че ако няма нито един противников футболист в очертанията на полето, то играта може да продължи, но ако само един-единствен е на терена, то отборът няма възможността да продължи играта. 

Мнозина фенове на “мореплавателите” се чудеха в социалните мрежи защо един от техните любимци не споделя радостта от попадението, но след като причината бе изяснена, то Силва бе “засипан” с адмирации и хвалби.
Изглежда Силва е взел правилното решение и е предотвратил евентуален резил на своите сънародници в Катар. Следващото предизвикателство пред Португалия се нарича Мароко и двете нации ще премерят сили в събота (10 декември).
ВИЖТЕ ОЩЕ: Думите на наставника на Португалия след мача с Швейцария.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg