Неприятности за "петлите": Невидим съперник саботира Франция преди финала на Световното първенство

Франция успя да победи Мароко на полуфинала на Световното първенство и така си уреди финална среща със състава на Аржентина, „Петлите“ обаче срещат неочакван съперник по пътя към световното отличие.
Съставът на Дидие Дешан изпитва проблеми с няколко грипоподобни случая. Двамата най-сериозно засегнати играчи са Адриен Рабио и Дайо Упамекано, които не изиграха и една минута в сблъсъка с Мароко. Не само това, но играчът на Ювентус е отседнал самостоятелно в хотела.
Дидие Дешан обяви, че още един играч на „петлите“ има същите симптоми – Кингсли Коман: „Той също имаше температура. В Доха температурите са спаднали малко и климатиците все още са включени през цялото време. Опитваме се да внимаваме заразата да не се разпространи, а играчите положиха много усилия на терена и очевидно имунната им система страда“.
Наставникът на Франция обясни и че мерките, които се взимат, за да се ограничи заразата, са по-скоро предпазни. Заразените играчи биват изолирани и контактите им с останалите биват ограничавани. Такъв е случаят с Рабио, а също и с Упамекано, който се е почувствал зле след мача с Англия.
А ето как „петлите“ успяха да преодолеят Мароко.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg