Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Нелепият отказ на Онана към треньора: крясъци и аут от Мондиал 2022 – сриване срещу Сърбия (ВИДЕО)

Мнозина останаха втрещени, когато видяха стартовия състав на Камерун за втория им мач от груповата фаза на Световното първенство 2022 – срещу Сърбия, и по-конкретно, когато забелязаха липсата на един от най-силните играчи на африканската страна – Андре Онана.
Вратарят бе изхвърлен от състава на своя тим и повече няма да участва на Световното в Катар. Причината за това е разгорещен конфликт с треньора на “непобедимите лъвове” – Ригоберт Сонг. Така срещу западната ни съседка под рамките на вратата застана Дейвис Епаси.

Цялостно отношенията на Онана със съотборниците му не са добри въпреки опитите на футболната федерация на Камерун, както и усилията на легендата Самуел Ето’о да подобрят ситуацията.
Раздорът в Камерун преди дуела със Сърбия на Мондиал 2022
Раздорът е станал пълен, когато след спор Сонг се разкрещял на своя страж, че предприема твърде много рискове в играта с крака. Селекционерът изисква от вратарите си по-директен стил и без излишни рискове – с дълги тпоки напред, информира Marca.
Онана обаче не се съобразил и по време на тренировка се стигналo до по-разгорещен спор, след който в крайна сметка Ригоберт Сонг решил да изхвърли Онана от Катар.
Мнозина се запитаха дали Камерун не би имал шанс за чудо в “групата на смъртта”, след като игра отлично срещу Швейцария, а срещу Сърбия поведе с 1:0, но допусна обрат в края на полувремето, като при втория гол Дейвид Епаси можеше да се намеси и по-добре. Всичко за мача Сърбия – Камерун на Световното първенство НА ЖИВО в SportLive.bg.

Video edited on Kapwing

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg