Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Неймар с жестока глоба в Бразилия, след като изградил езеро в имението си

В Бразилия наложиха нелека глоба на Неймар с 16 млн. реала, която се равнява на 3,3 млн. долара. А причината е изграждането на езеро в имението му в покрайнините на Рио де Жанейро без екологичен лиценз, съобщиха властите.
Провинението на Неймар
Градският съвет в Мангаратиба издаде четири глоби за “нарушения на екологичните норми при изграждането на изкуствено езеро в имението на футболиста”, се казва в изявление на секретариата на съвета.
Сред откритите “десетки нарушения” властите изброяват “извършване на работа, подлежаща на екологичен контрол, без разрешение”, улавяне и отклоняване на речни води без разрешение и “премахване на земя и потискане на растителност без разрешение”.
Бразилецът не е спазил препоръките

Неймар разполага с 20 дни, за да обжалва наказанието, чийто размер първоначално беше определен на пет милиона реала, което е близо един милион долара. На 22 юни след оплаквания, основани на публикации в социалните мрежи, властите откриха няколко нарушения на околната среда в луксозния имот, където работниците изграждат изкуствено езеро и плаж.
Властите отцепиха обекта и наредиха да се преустанови всякаква дейност, но бразилските медии съобщиха, че Неймар е организирал парти там и се е къпал в езерото. Звездата купи имението в Мангаратиба през 2016 г. Според бразилските медии то е разположено на 10 000 кв. м земя и разполага с хеликоптерна площадка, спа център и фитнес зала.
31-годишният Неймар в момента се възстановява от операция на десния глезен, която претърпя в Доха през март. Нападателят не е играл от февруари и се появиха съмнения относно оставането му в ПСЖ. Дори отново се появи опцията за завръщане в Барселона, но при едно голямо условие.
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg