Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Неймар с емоционален пост: Благодаря Ви, професор Тите, за цялото обучение!

Звездата на Бразилия Неймар написа пост в социалните мрежи, с който се обърна към вече бившия старши треньор на “селесао” – Тите. 61-годишният наставник напусна поста след загубата от Хърватия с дузпи на 1/4-финалите на Мондиал 2022!
“Преди да се срещнем лично сме играли един срещу друг много пъти. Ако трябва да бъда честен, мислех, че сте много досаден! Защото изградихте отбор, с който направихте всичко, за да ме победите и дори говорехте лоши неща за мен. Но съдбата си прави шеги, нали? Тя Ви постави като треньор, а мен като номер 10”, започва постът на Неймар.
“Познавах Ви като треньор и вече знаех, че сте много добър, но като човек сте много по-добър! Срещнахте ме и знаете кой съм. И това е важното за мен. Пиша, за да Ви благодаря открито за всичко – за всички указания, които ни дадохте, а те бяха толкова много. Винаги ще бъдете един от най-добрите треньори, които някога съм имал или ще имам и винаги ще Ви хваля. Имахме страхотни моменти, но имахме и моменти, които ни нараняваха много – и този последен момент ще ни боли дълго време”, признава футболистът на ПСЖ и завършва по следния начин:
“Заслужавахте тази титла заради всичко, което направихте и заради всичко, от което се отказахте, за да се опитате да постигнете нашата най-голяма мечта. Но Бог не искаше това и ние ще издържим. Бог ни е дал всичко! Благодаря Ви, професор Тите, за цялото обучение! Ако има фраза, която никога няма да забравя, тя е “да бъдем психически силни” и ще трябва да сме много силни в този момент. Големи прегръдки, благодаря Ви”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Звезда на Уругвай с емоционално обръщение към Неймар!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg