Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Неймар към "грешника" срещу Хърватия на Мондиал 2022: Звяр си, ще те науча как се бият дузпи (СНИМКА)

Неймар бе един от най-разстроените от Бразилия след драматичното отпадане на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол. “Селесао” бе големият фаворит, но отпадна от Хърватия след изпълнения на дузпи.
При тях Родриго стартира с удар, който бе спасен от Доминик Ливакович, а накрая Маркиньос нацели страничния стълб. Дни след случилото се излезе комуникация между някои от звездите на южноамериканската държава. Любопитен е именно разговорът между Неймар и Родриго:
“Братко, тук съм, за да ти кажа, че си невероятен. Чест е да имам възможността да съм част от кариерата ти. Чух, че казваш, че съм твой идол. Ще те гледам как ставаш един от най-добрите играчи в историята на Бразилия. Единствените, които не изпускат дузпи, са тези, които не ги бият. Аз вече съм изпуснал много в кариерата си и научих много от тях. Но никога не се предадох, винаги опитвах да се подобрявам.
Харесвам те заради същността ти – не заради играча в теб, а заради доброто хлапе, което си, както и заради твоето сърце. Остани силен. Тези критики ще те направят по-силен. Запомни какво ти казвам: “Ще грабнеш трофей с Бразилия”.

Пожелавам ти целия успех на света, откъсни се малко тези дни от случващото се и се завърни с пълна сила. Тук съм от каквото и да имаш нужда. Заедно сме” – започна Неймар в личната си кореспонденция с Родриго.
“Благодаря, мой идоле, благодаря от дъното на сърцето си. Съжалявам, че забавих мечтата ти, надявам се да можеш да продължиш с нас, за да спечелим заедно. Оставаме заедно, благодаря ти за любовта” – отвърна младокът.
“По дяволите, не се извинявай. Луд ли си? Изпускат само тези, които не бият дузпи, ти си звят. Ще те науча по-късно как да ги биеш. Оставаме заедно! Грижи се за себе си” – заявява Неймар, преди да получи последен отговор на “предложението” за дузпи: “Ще имам нужда”.
Припомняме, че малко след отпадането на Световното първенство Неймар направи трогателно обръщение към Бразилия.

📲 Neymar’s Whatsapp messages to Rodrygo after Brazil’s loss. pic.twitter.com/k1g4vY6L2b
— Sir Cassidy Sports Mwalimu (@SportsMwalimu) December 12, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg