На Острова предлагат Арсен Венгер да наследи Гарет Саутгейт след Световното първенство

Националният отбор на Англия бе отстранен от Франция на четвъртфинала на Световното първенство по футбол в Катар. След загубата с 1:2 пък веднага се започна със спекулациите относно бъдещето на Гарет Саутгейт.
Телевизионният водещ на Острова – Ричард Кийс, определи бившия мениджър на Арсенал Арсен Венгер за потенциален кандидат да замени Гарет Саутгейт като селекционер на Англия след отпадането им от Мондиал 2022.
Венгер, който в момента служи като ръководител на глобалното футболно развитие на ФИФА, е смятан за един от най-добрите мениджъри на Висшата лига за всички времена. Той помогна на Арсенал да спечели три титли от Висшата лига и седем трофея от ФА Къп по време на 22-годишния си престой в Северен Лондон.
Все още обаче няма информация, че Гарет Саутгейт ще освободи поста. Англия бе считан за един от основните фаворити на Мондиала в Катар, но отпадна на крачка от полуфиналите от световния шампион Франция. Най-различни информации от Острова посочват, че съвсем скоро ще бъде решено бъдещето на Саутгейт.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Фаталният пропуск на Кейн, който разби мечтите на Англия.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg