Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

На върха на Европа: Александър Везенков е №1 в Евролигата!

Александър Везенков спечели приза за най-полезен състезател за месец ноември, съобщиха от Евролигата по баскетбол. Българинът постигна среден коефициент на ефективност 29,4 в мачовете през ноември, което е с 10 повече от следващия баскетболист в състезанието.
Средната му резултатност от 19,2 точки на мач дойде след 68,5 процента успешна стрелба за 2 точки и 91,3 процента успеваемост при стрелбата от наказателната линия.
Везенков записа и 7,8 борби, 3,6 асистенции и 1,8 откраднати топки за пет мача. Усилията му изведоха Олимпиакос до актив от 3 победи и 2 поражения през ноември и второ място във временното класиране със 7 победи от 10 изиграни срещи.
Това е второ отличие за играч на месеца в Евролигата за Александър Везенков, който спечели приза и през февруари, когато стана първият баскетболист на Олимпиакос от почти 7 години, който печели наградата.
В края на настоящия месец българският национал е в челото на няколко статистически категории. Той е първи по коефициент на ефективност – 27,8, спечелени общо борби – 8,7 и борби в защита – 6,7. Везенков заема второ място при реализаторите със средно 20,1 точки.
Ето как Везенков “вилня” срещу Байерн Мюнхен в Евролигата (ВИДЕО)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg