Наско Сираков връчи два сребърни медала на фенове на Левски (ВИДЕО)

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, се срещна с двама привърженици на отбора, за да им връчи сребърни медали от специалната колекция, която бе изработена по случай 60-годишния му юбилей.
Срещата се е осъществила в клубния музей на „сините“ на стадион „Георги Аспарухов“ (можете да видите ВИДЕО от нея най-отдолу в статията).
Ето какво написаха „сините“ в официалния си сайт:
„Мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков отново имаше поводи да зарадва фенове на „сините“. Голмайстор №1 в историята на клуба връчи лично поредните два сребърни медала от специалната колекция, изработена по случай 60-ия му юбилей. Горди собственици на ценните колекционерски артикули, които се продават на търг в сайта NFTCredo.com, станаха Илия Курдаланов и Здравко Грозданов.
Двамата привърженици посетиха клубната експозиция на стадион „Георги Аспарухов“, където лично се срещнаха със своя любимец. Гостите имаха възможността не само да се снимат с легендарния нападател, но и да разгледат в детайли експозицията и да се върнат към някои от най-забележителните моменти от историята на „ПФК Левски“.
Припомняме, че Наско Сираков получи 60 сребърни медала от генералния спонсор на клуба Palms Bet по повод юбилея му по-рано тази година. Той реши да дари 50 от тях на благотворителен търг на сайта nftcredo.com. Бъдещите им притежатели не просто ще държат в ръцете си ценен артикул, но и ще подкрепят финансово „сините“, след като всички средства от продажбата им ще бъдат предоставени на „Левски“.
Всички медали, както и специалната NFT-колекция, посветена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, могат да бъдат открити на платформата https://nftcredo.com“.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Левски е получил 4 оферти за над 1 милион евро, ще бъде продаден поне един футболист?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg