Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Наско Сираков: Водят се сериозни преговори за Левски, но нов собственик не е сигурен

Собственикът на Левски Наско Сираков говори за сделката по смяната на собствеността, която се чака в клуба. Той обобщи сезона за “сините” дотук и посочи целите през зимния трансферен прозорец.
“Не можем да кажем, че със сигурност Левски ще има нов собственик. Ако това нещо се случи, то ще се случи прозрачно, на пресконференция с потенциалния собственик. Докато няма такава пресконференция, няма нищо официално. Аз не крия, че се водят сериозни преговори. Към момента аз съм мажоритарен собственик на Левски”, обяви легендата на Левски пред “Нова”.
“Ще гледаме да се подсилим на определени позиции. Очаквам по-силен и по-постоянен Левски през пролетта. Късата скамейка и контузиите на ключови играчи не ни позволиха да постигнем по-добри резултати. Няма момент, в който да съм бил несъгласен с треньорското ръководство. От лятото Левски ще се бори с всички сили да стане шампион”, допълни той.
“За Левски винаги си заслужава. Не съм си мислил, че като дойда тук, ще стъпвам по цветя и рози. За мен това връщане беше мисия. Всички виждахме в какво състояние е клубът. Нямаше светлинка. Вдигнах цигарите, но всяка безсънна нощ и изпушена цигара си заслужаваше”, категоричен е Сираков. А ето каква може да е причината сделката с “Юнайтед Груп” да се бави. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg