Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Насищане" с цвят: Интериорният хит на 2023 (СНИМКИ)

Тази жизнена техника, станала популярна като “color drenching”, позволява на собствениците на жилища да изложат любимите си нюанси (и личността, разбира се!) на показ.
Кремаво белите стени, земните и органичните бежови тонове отдавна са издържали изпитанието на времето в домовете ни. Тези нежни и спокойни палитри няма да излязат от мода скоро, но нова тенденция – насищане с цветове – натиска пауза върху бледите нюанси и вместо това прегръща непримиримата наситеност.
Интериорните тенденции на 2023: Clustercore (СНИМКИ)
Тази тенденция включва боядисване на всяка повърхност – стени, таван, первази, тапицерия, врати – и насищане на пространството с един цвят. Това създава завладяващо изживяване, което само по себе си има уау фактор. След години на минималистичен дизайн, хората жадуват за индивидуалност и енергия в домовете си и искат да живеят в ярка, стимулираща среда. Има известна доза жизненост и игривост, които тази тенденция внася незабавно във всяко пространство, инжектирайки характер.

View this post on Instagram

A post shared by @design_withsuhani

Можете да изберете нюанс, който е мастилен и наситен – като изумрудено зелено, оранжево или магента – или можете да опитате с по-малко наситен цвят, като меко синьо или кремаво жълто. Можете дори да контролирате наситеността, като изберете колко и къде да приложите цвета. Какъвто и път да поемете, техниката за „насищане“ в пространството незабавно добавя дълбочина, измерение и визуален интерес.

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Gage Interiors (@michellecgage)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg