Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Направете това и парите сами ще дойдат при вас!

Някои хора вярват, че могат да привлекат парите в живота си като направят определени ритуали. Интересно поверие е, че колкото повече чистите дадени места в къщата, толкова по-богати ще ставате. Ето кои са тези места:
Леглото
Най-личното място в дома ви е вашата спалня. Тя трябва да носи уют и хармония. А ако искате да имате и повече пари, поддържайте я много чиста. Много е важно също какъв цвят спално бельо избирате. Заложете на зеленото и синьото, които привличат парите. Не оставяйте и дребни монети по нощните шкафчета или близо до леглото.
Мивката
Неподдържаната мивка натрупва лоша енергия и отблъсква всичко добро. Много хора вярват, че капещите кранове, вещаещи изтичане на парите. Водата е страхотен проводник на енергия, затова не бива да се разхищава.
Коридорът
Поддържайте коридора си чист и спретнат, не дръжте мръсни мръсни обувки и ще видите как късметът ще ви настигне. С обувките внасяме всичко отвън, както положително, така и негативно, ето защо те винаги трябва да се почистват, преди да влезем в коридора.
 
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg