Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Наоми Кембъл разказва историята си във филм

Наоми Кембъл е готова да представи живота си на големия екран. Легендарният супермодел иска изгряваща звезда да я изиграе в биографичната лента, която ще проследи нейния живот и кариера.
“Бих желала да е някой, който не е известен на широката аудитория, за предпочитане от Южен Лондон”, каза 52-годишната звезда пред Daily Mail.
Наоми сподели, че вече е постигнала своите успехи и иска да види тези на следващото поколение. Черната пантера, както още е известна, не разкрива детайли около проекта, но за никого не е тайна, че има повече от достатъчно материали, за да се направи филм за нейния личен и професионален живот. Тя е един от най-търсените и ангажирани модели през последните 30 години. Дефилирала е за най-известните световни марки и е била корица на безброй списания. Въпреки това, има и своите “тъмни” истории, които също иска да сподели с почитателите си.
В началото на своята кариера Кембъл има проблеми с наркотиците. Влиза в клиника за зависими през 1999 г., като много пъти е споделяла, че не се срамува от този период, защото благодарение на научените уроци е човекът, който е днес.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg