Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Най-търсените парфюмни бестселъри

Навън е студено, гледате реклами на парфюми и ви се иска да добавите един от тях във вашата колекция. Ще направите ли най-добрия избор? Заслужава ли си покупката? В тази дилема ви предлагаме да изберете нещо по-отличително и доказано във времето. Бестселърите съдържат поне един отличителен тон, който да напомни за промяната през различните сезони, настроенията или лукса на златото. През хладните есенно-зимни дни ви препоръчваме да изберете композиции с нотки на кехлибар, ванилия или кожа. Ето някои от най-търсените ароматни шедьоври в категория най-продавани парфюми:
1. Alien на Mugler
Модният дизайнер и фотограф вече има много успехи. Всеки негов парфюм е уникален. Сред най-известните му бестселъри обаче определено се нарежда парфюмът Alien, който се предлага в две версии – като тоалетна и парфюмна вода. Версията Eau de Parfum е подходяща за вечерни и специални поводи. Ухае много силно на кехлибар, дървесни акорди и бели цветя, докато при Alien Eau de Toilette се усещат цитрусови акорди, които го правят по-свеж, ежедневен аромат.
 2. Versace Bright Crystal / Bright Crystal Absolu
Смятам, че някои дами не могат да бъдат убедени да изберат нищо сладко или пикантно, затова в селекцията съм включила и флорално-плодовите бестселъри на Versace. Съдържат и акватични акорди и са изключително свежи, но след това се откриват и дървесни и кехлибарени нотки, които придават топлина на аромата. Препоръчваме версията Bright Crysal Absolu, която е по-сладка благодарение на наличието на сладки нотки малина. Някои приятели могат да носят дори класическия аромат на Versace Bright Crystal през цялата година. Чувствайте се свободни да се поглезите с него.
 3. Yves Saint-Laurent L’Homme
Свежият, дървесен и все пак доста отличителен мъжки аромат Yves Saint Laurent L’Homme се отличава с интересна комбинация между различни контрастни ароматни съставки. Свежото начало се съчетава с пикантни подправки, а сладката следа от зрънца тонка оставя след себе си чувствена нотка. Това е типичен пролетно-летен аромат, но ако ви е един от фаворитите, не се съобразявайте със сезона, а просто му се наслаждавайте ежедневно. Тези, които нямат нужда от парфюм със силата на дракон, а имат нужда от нещо по-леко (може би за работа), ще бъдат изключително доволни от този вариант.
4. Mugler Angel
Безспорен лидер в тази класация може да се нарече парфюмът Thierry Mugler Alien. С чувствена композиция, съчетала плодови и флорални акорди, той ще ви върне в детството или приятните спомени от Коледа, когато домът ви ухае на всякакви вкусотии и цялото семейство сте около елхата. Дамският парфюм Angel е ярка звезда на парфюмерийната сцена – харесван от милиони жени по цял свят, той се отличава с уникалност и интензитет подобно на Alien. Този ангелски парфюм с право се превърна в един от най-популярните аромати на жени от цял свят и много знаменитости също се гордеят с него.
Някои парфюми са непреходни във времето и остават вечна класика, никога не разочароват и винаги са отличен избор за подарък. Техните нестандартни композиции, развитието на аромата, тяхната метаморфоза във времето ги поставят на първо място по желания на всяка трета жена. Това са вечни класики, които отключват сърцето и на най-взискателния и скептичен клиент. Има ли вечни класики в света на ароматите? Смело можем да кажем – Да! Има бестселъри, които повече от 20 години са лидери на пазара, клиентите ги търсят, за да им се насладят. Насладете се и вие като изберете от огромния асортимент, който можете да откриете на Parfimo.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg