Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Най-мощният ритуал за сбъдване на желания

Този ритуал е изключително мощен и много хора споделят, че желанието им наистина се е сбъднало. Той се провежда 7 дни без прекъсване.
Трябва да запомните, че всеки започнат ритуал не бива да се прекъсва. Затова се постарайте да прецените дали ще може да го изпълните докрай, защото в енергийно отношение прекъсването отслабва всяка магия.
Ето какво трябва да направите:
Ще ви трябва една малка църковна свещ, върху която с флумастер да нанесете 6 еднакво големи деления. Получават се 7 части – това са седемте дни на ритуала.
Поставете свещта в свещник и напишете желанието си на хартия. Сложете листа с желанието под свещника и запалете свещта. Докато тя гори до първата чертичка, изричайте над огъня своето желание.
Вижте още: Защо четирилистната детелина е символ на късмет
Щом свещта се стопи до чертичката, загасете я. Поставете свещта и листчето под нея на перваза на прозореца и изчакайте до следващия ден.
Отново изпълнявайте ритуала всеки следващ ден. На седмия ден, когато свещта почти догори докрай, вземете листчето и го запалете с огъня от нея. Разпръснете пепелта през прозореца. Желанието ви много скоро ще се сбъдне.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg