Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Най-младият капитан на ЦСКА Валентин Антов: Продължавайте! Стискаме палци за триумф!

Най-младият капитан в историята на ЦСКА и един от най-големите таланти на българския футбол – Валентин Антов, коментира актуалната ситуация при “червените”.
Бившият бранител на “армейците” записа името си в историята при дебюта си срещу Вихрен с капитанската лента на едва 14-годишна възраст.
Той вече е част от футбола на най-високо ниво, какъвто е този в Серия А. Там, с екипа на Монца, той се бори с едни от най-големите имена в европейския футбол. Това обаче не отмества фокуса му от клуба на неговото сърце ЦСКА, който следи непрестанно.
“Оптимист съм, винаги трябва да бъдем оптимисти. Всички фенове на ЦСКА, сред които и аз, трябва да стискаме палци да успеят момчетата да продължат по същия начин, както бяха досега. Има още доста мачове, имат и преки двубои, така че съм сигурен, че ще има много предизвикателства, но защо не? Стискаме палци и се надяваме”, отговори пред “Гонг” Антов на въпрос дали “червените” могат да триумфират в Първа лига. 
Той даде съвет на настоящите млади таланти на ЦСКА, които се борят за място в “червените” редици. 
“Не бих казал, че съм човек с чак такъв опит, че да давам кой знае какви съвети. Аз се познавам с Ицо (Християн Петров) много добре, той е много добро и работливо момче. Както винаги казвам – много работа, много тренировки и трябва да са сериозни. Оттам нататък вече треньорът си знае работата. Той ги налага, защото те имат качествата и потенциала.
Надявам се да ги развиват и все повече българи да играят в българското първенство и все повече в силните отбори там. Разбира се, после и в чужбина”, завърши Валентин Антов.
Ето какво обещание с националната фланелка даде Антов

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg