Най-иконичните, популярни и епични снимки от финала на Световно първенство 2022

Аржентина е шампион след Световно първенство 2022, а цялата страна е на крака, докато посреща героите си в днешния ден. В последните 48 часа излизат всякакви видео материали и снимки, запечатали най-великите моменти от финала на шампионата. Събрахме част от тях за потребителите на Sportlive.bg – вижте ги в специалната галерия с най-популярни снимки от финала, или продължете да четете: 

Меси получи своя „Марадона“ момент на Световното 2022
През 1986 година Диего Армандо Марадона бива понесен на ръце като Месия от фенове и съотборници, след като спечели световната титла с Аржентина. Нещо сходно получи и Лионел Меси като отношение, след като беше понесен на ръце след титлата от 22-рото световно първенство, а целият стадион скандираше името му: 

Огромното френско разочарование 
Килиан Мбапе може би най-добре описва колко сериозно е разочарованието в редиците на „петлите“. Футболистът, който имаше изключителна вечер и единствен даде 100% от себе си, за да се реализира обратът, спечели „Златната обувка“, но бе тъжен и безмълван след загубата на финала – толкова близо, а така далеч: 

Френското разочарование, реакцията в секундата след последната дузпа във финала и още много иконични моменти от финала на Световно първенство 2022 ВИЖТЕ В ТАЗИ ГАЛЕРИЯ! 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg