Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Над 80 000 лева: Толкова струва интернет страницата за въпросите по приемането на еврото

Интернет страницата, която ще информира българските граждани и бизнеса относно всички аспекти на приемането на еврото, ще струва 84 000 лв. без ДДС.
Създадена е интернет страницата предстои нейното представяне. Средствата за нейното създаване и въвеждане в експлоатация са в размер на 84 000 лв. без ДДС. Това обяви министърът на финансите Росица Велкова, цитирана от БГНЕС.
По думите ѝ създаването на интернет страницата, която ще има и мобилна версия, трябва да бъде осъществено от „Информационно обслужване“, с което МФ е сключило рамков договор.

Съвместните дейности по нейното изработване са стартирали през октомври 2022 г., като по първоначална информация се очакваше да е готова през март тази година.
За финансовото обезпечаване на комуникационните дейности свързани с въвеждането на единната европейска валута МС одобри допълнителни разходи в размер на 10 млн. лева по бюджета на Министерството на финансите през 2022 г.
През април са направени промени в този документ, с които се отпускат 800 000 лв. по бюджета на Министерството на външните работи и 220 000 лв. на Икономическия и социален съвет към Народното събрание.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Милиони ще струва информационната кампания за въвеждане на еврото у нас

Хърватски евродепутат каза има ли смисъл България да приеме еврото
По какъв курс ще се обменя еврото и как ще се закръгляват сумите след приемането му?
Ще скочат ли цените след въвеждането на еврото и какво ще стане с кредитите и депозитите у нас?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg