Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Надъханият Лука Модрич преди Бразилия: Дори и фаворитите могат да бъдат победени

Лидерът на националния отбор на Хърватия – Лука Модрич, вярва, че “ватрените” могат да отстранят Бразилия на предстоящия четвъртфинал на Световното първенство по футбол в Катар.
Капитанът на хърватите даде пресконференция преди сблъсъка със “Селесао”, в която бе категоричен, че “дори и фаворитите могат да бъдат победени”.
“Бразилия винаги е един от големите фаворити на всяко Световно първенство, но това, което показаха на този турнир е, че този път заслужават да бъдат фаворити. Срещали сме се с Бразилия преди няколко пъти и не сме печелили. Вярваме, че това може да се промени”, каза Модрич пред медиите.
“Ще трябва да играем на високо темпо, да ги държим под контрол, да сме силни и напористи и да не ги изпускаме от поглед. Както казах, Бразилия е фаворит – но видяхме, че дори и фаворитите могат да бъдат победени”, добави хърватинът.
Първата среща между Бразилия и Хърватия на световно първенство се проведе през 2006 година в Германия – в груповата фаза. Тогава южноамериканците записаха победа с 1:0. Двойката се срещна в груповата фаза осем години по-късно. Бразилия отново излезе на върха, като си осигури победа с 3:1.
Днес (9 декември) двата отбора се срещат отново,  този път на четвъртфинал, а залогът е огромен – място сред четирите най-добри отбора в света.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Златко Далич преди срещата със “Селесао”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg