Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Награда! Сираков получава президентски договор с тлъста заплата, ако Шолак купи Левски

„Синя България“ тръпне в очакване на новината за идване на нов собственик на Левски. Информациите напоследък все по усилено сочат, че сделката за „синия“ клуб ще бъде финализирана.
Мажоритарният пакет акции по всяка вероятност ще преминат от ръцете на настоящия мажоритарен собственик Наско Сираков в тези на компания, контролирана от сръбския милиардер  Драган Шолак. В началото на този месец крупният бизнесмен, който е председател на Надзорния съвет на опериращата у нас „Юнайтед груп“, както и главен акционер в „Sport Republic“, която притежава английския Саутхемптън и турския Гьозтепе, потвърди, че се водят разговори.
Предположенията са, че сделката за Левски ще бъде финализирана още до края на годината или в първите дни на 2023 година. При положителен развой и идване на нов собственик Наско Сираков ще продължи да бъде свързан с Левски.
Идеята е Голмайстор №1 в историята на „сините“ да стане почетен президент на клуба.  Обсъжда се сериозно варианта  той да получи договор, който да бъде за срок от 3 години и заплата в размер на 15 000 евро, твърди „Тема Спорт“.
Съвсем скоро ще се изясни дали Левски ще има нов собственик.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Сделката за Левски е близо! Драган Шолак е в България заради „сините“

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg