Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мъри Стоилов посочи защо Левски влезе в лоша серия и коя е победа №1 за годината

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обобщи основните причини за дългата серия на тима без победа в първенството. Той постави оценка на играта на отбора и на футболистите си и обясни каква е най-голямата победа на ръководството, което го върна на „Герена“, в която и той има принос.
„Явно имаме някакво затормозяване в мисленето, в психиката, но трябва да можем да намерим пътя и да прескочим ситуацията, в която се намираме. Въпреки че в повечето от мачовете в игрови план бяхме едно ниво над нашите противници, не успяхме да реализираме превъзходстото, което имахме, а при първата ситуация пред нашата врата допускахме гол.
Явно е, че има и дълъг период от време, в който тези играчи нямат пауза и малък брой от тях носят отговорността. Това обаче не трябва да е извинение. Отдавам го също така и на грешка на растежа, когато се опитваш да играеш доминиращ футбол, такъв, с който да държиш постоянно съперника под натиск. Така винаги възможността за контраатака е по-голяма“, каза Стоилов пред „Гонг“.
За своя тим той посочи, че е наясно, че не може да се говори за „суперкласа“. И че за средствата, които получават играчите и за които са били взети, показват много добро ниво. Целта на треньорския щаб е да се намери още малко баланс и футболна увереност и в момента се работи върху това.
Той е доволен от напредъка в спортно-техническо естество, от моралната победа – връщане доверието на феновете в работата и честността в клуба, и финансовия успех, а именно големите приходи за годината.
„От всяка гледна точка Левски може да е горд от работата, която свърши през годината. Моралната гледна точка е най-голямата победа. Върна се доверието към ФК Левски, върнаха се хората на стадиона. И бедни, и богати помагат с каквото могат. Никой не се интересува от една победа или загуба“, обобщи треньорът. А ето какви са трансферните планове на Левски, които той сподели.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg