Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мурад Хидуед: Гледам мачовете на ЦСКА, Ганчев ми праща съобщения след всеки двубой на Мароко в Катар

Бившият футболист на ЦСКА Мурад Хидиуед сподели, че гледа всеки мач на “червените” и поддържа връзки с България. Мароканецът се пошегува, че не може да изпрати свой сънародник от националния тим да играе в Първа лига, тъй като след Световното първенство по футбол техните играчи ще станат много скъпи.
“Разбира се, че поддържам връзка с България. Все пак и първата ми съпруга бе българка. Г-н Гриша Ганчев ми праща съобщения след всеки мач на Световното. Говоря със съотборници от ЦСКА и от Литекс. Радвам се, че не съм забравен. Че ме уважават. Това означава, че освен добър футболист, съм бил и добър човек. Защото много добри футболисти, като приключат с кариерата си, никой не ги търси”, заяви бившият халф пред “24 часа”.
“Кой знае, ако е рекъл Аллах, може да се върна един ден да работя в България. Следя какво се случва с бившите ми отбори, особено в ЦСКА. Сега може да се гледат мачове от цял свят. Не пропускам нито един. Има колебания. Един-два мача ми харесва. След това – не. Особено ме хвана яд на мача с Базел там. Не играха добре, а можеха да отстранят съперника”, продължи Хидиуед.
“Но знам, че Ганчев ще преодолее трудностите. Знам, че е трудно, особено с тази подкрепа за другите отбори. Но той е доказал, че може да се бори срещу всички. Сега знам, че иска да направи нов стадион. Това е много важно. Ние направихме няколко и върнахме хората на трибуните”, каза още той. А ето какво се крие зад успеха на Мароко в Катар според него.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg