Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Моника Белучи най-после проговори за връзката си с Тим Бъртън

Моника Белучи за първи път официално потвърди, че има връзка с режисьора Тим Бъртън. Италианската актриса разказа за романса им в интервю за Elle France, на чиято корица позира.
Вижте още: Наоми Кембъл отново стана майка на 53 (СНИМКА)
„Радвам се, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам този човек, обичам го. А сега ще се срещна и с режисьора, още едно приключение започва. Обичам Тим и много го уважавам“, сподели тя.

По-рано стана известно, че 58-годишната актриса е поканена да изиграе главната роля в продължението на култовия филм „Beetlejuice“, режисиран от 64-годишния Бъртън. За романса им стана известно в края на миналата година, когато бяха заснети заедно. Френското издание Paris Match съобщи, че режисьорът и актрисата са се запознали още през 2006 г. по време на фестивала в Кан, но са се „сближили“ след фестивала „Люмиер“ в Лион.
Вижте още: Принц Уилям и Кейт Мидълтън се оказаха роднини
Моника Белучи се раздели с френския художник Никола Лефевр преди четири години, преди това актрисата имаше 17-годишна връзка с актьора Венсан Касел, от когото има две дъщери. Те се разделиха през 2013 г. Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонам Картър през 2014 г. след 13 години брак, двамата имат две деца заедно.
Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg