Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мондиал 2022: Роналдо намерил най-правилния човек, на когото да се оплаче за гола на Бруно Фернандеш (ВИДЕО)

Първото попадение за Португалия при успеха над Уругвай продължава да бъде една от най-дискутираните теми след поредния ден на Световното първенство 2022. Както е известно, „мореплавателите“ надделяха с 2:0, а до последно не се знаеше на чия сметка ще отиде първият гол.
Бруно Фернандеш центрира към бившия си съотборник от Манчестър Юнайтед, а Кристиано остана на милиметър от топката (според него и защитаващите тази теза – дори я е докоснал съвсем леко), като това породи голяма неяснота дали всъщност е играл с нея.
И двамата се зарадваха сякаш попадението е дошло от нападателя, първоначално той бе вписан официално сред голмайсторите, но впоследствие това се промени и Бруно се води реализаторът. Оказва се, че след срещата Кристиано се е оплакал на Пиърс Морган – журналистът, пред когото си „изля душата“.

Анализаторът на Fox Sport Алекси Лалас разказва, че Кристиано се е свързал с Морган, докато са били заедно: „Новините са, че Роналдо не е вкарал – въпреки твърденията му, че е докоснал топката“ – започва той.
„Бях с Пиърс Морган. Той каза, че Кристиано му е писал от съблекалнята, казвайки, че вярва, че е докоснала главата му. Кой знае…“.
Самият Морган също пусна публикация в личния си профил в социалната мрежа Twitter: „Роналдо ми потвърди, че главата му е докоснала топката. Дори Бруно се съгласи“ – написа журналистът.
Самият Роналдо уж прие с усмивка, че е на Бруно, но след това спори, че той е вкарал (ВИДЕО).

Ronaldo really did this pic.twitter.com/JXj7ZTmsRZ
— Presdoo (@Korsogyimi) November 29, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg