Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Може ли този път Явор Бахаров да влезе в затвора?

Много е вероятно Явор Бахаров да се отзове зад решетките за няколко години, пише Secret.bg. Това стана възможно, след като актьорът бе задържан с трева в неделя вечерта. Вчера на Бахаров бе повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Проблемът е, че Бахаров има условна присъда за наркотици от 2021 г, която е в четиригодишен изпитателн срок, който още не е изтекъл.
Много е вероятно Явор Бахаров да се отзове зад решетките за няколко години. Това стана възможно, след като актьорът бе задържан с трева в неделя вечерта. Вчера на Бахаров бе повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Проблемът е, че Бахаров има условна присъда за наркотици от 2021 г, която е в четиригодишен изпитателeн срок, който още не е изтекъл.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
„В 99,99 % от случаите за такова количество марихуана, а именно 0,25 г, което е на стойност около малко над 1 лев, не се повдигат обвинения. Във всеки един друг случай го третират като малозначителност, но тук имаме обвинение. Дори не знам дали това количество ще бъде достатъчно за експертиза, камо ли за повторна такава“, каза за „България Днес“ адвокатът на Явор Бахаров Денислав Асенов.
Защитникът на актьора допълни, че ако трябва да е честен, не е изненадан, че повдигнаха обвинения на Явор.
„Не съм изненадан, но това, в което дълбоко вярвам, е че в една правова държава законите трябва да се прилагат по един и същи начин за всички членове на обществото. Това, че някой е известен, популярен, не трябва да води нито до олекотяване, но и нито до утежняване на обвинението, както се явява точно този случай.“
Адвокат Асенов е категоричен, че сякаш се обръща по-голямо внимание на Явор Бахаров само защото е известен.
„Дори не знам дали това количество ще бъде достатъчно за експертиза, камо ли за повторна такава.
„Това деяние не трябва да попада в обхвата на подсъдимостта – това са 0,25 грама марихуана, в които има даже и тютюн.“
The post Може ли този път Явор Бахаров да влезе в затвора? appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com