"Много умен и мислещ футболист" – бивш треньор на Асен Чандъров отправи призив към Левски

Бившият старши треньор на Септември София, който в момента работи в ганайския Хартс ъф Оук – Славко Матич, каза няколко думи за последното ново попълнение на Левски – Асен Чандъров.
Матич, който бе начело на Септември през миналата година, призова на „Герена“ да дадат „диригентската палка“ на Чандъров, а „той сам ще я вземе“:
„На него просто трябва да му се подаде диригентската палка и той сам ще я вземе. Асен натрупа опит и самочувствие. Той е професионалист и в тактическо отношение се изкачи на следващо ниво. Много умен и мислещ футболист, който е добър с топка в крака. Има поглед върху играта, мисли с един ход напред и е един от най-добрите изпълнители на статични положения в България“, обясни 46-годишният специалист.
„Явно младостта и липсата на достатъчно подкрепа не са му позволили да се наложи първия път в Левски, защото определено не е липсата на качества. Надявам се този път да е различно и той да се превърне в лидера, какъвто бе в Септември. И беше такъв не само на терена. Много открито и усмихнато момче, чието присъствие е полезно и положително за съблекалнята“, изтъкна още Славко Матич пред „Тема Спорт“.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Асен Чандъров: Целя се възможно най-високо, искам да зарадвам феновете (ВИДЕО)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg