Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Млъквай, млъквай": Най-важният играч на Сити "избухна" срещу Гуардиола в мача с Реал (ВИДЕО)

Манчестър Сити ще играе за втори път в историята си на финал в Шампионска лига. Това се случи, след като „гражданите“ сломиха 14-кратния първенец в турнира Реал Мадрид с разгромното 4:0.
Едва ли мениджърът на английския шампион е очаквал толкова категорична и безпроблемна победа. Още от първите минути в срещата обаче се забеляза колко изключително важен е този мач за него, като бе дори по-емоционален от обичайното.
По традиция почти не спря да ръкомаха и да скача по тъчлинията, давайки безценни насоки на своите футболисти, но този път бе по-пламенен. И явно това е довело до лек момент на напрежение по време на сблъсъка.
Медиите в Англия пишат, че в епизод от срещата голямата звезда на Сити Кевин де Бройне не е сдържал нервите си и на два пъти в рамките на секунда казва на Гуардиола на висок тон да млъкне.

В социалните мрежи се появи и видео на ситуацията, като в действителност се чува как Пеп крещи на белгиеца да подаде топката, а след това Де Бройне гневно се обръща в посоката, в която е испанецът, и казва няколко пъти „Млъквай“.
Можете да видите случилото се чрез кадрите по-долу в материала. Самият Гуардиола пък направи интересно признание за играч на Реал и „Златната топка“.

Pep “Pass the ball!, Pass the ball!”Kevin De Bruyne “Shut up! Shut Up!” pic.twitter.com/a0Aa0GR4q6
— The Pep (@GuardiolaTweets) May 17, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg