Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мис Бум Бум: Пике ми пращаше голи снимки, докато беше с Шакира

Малко след като Жерар Пике и Шакира обявиха, че се разделят, бразилският модел Сузи Кортес обяви, че бившият защитник на Барселона се е домогвал до нея. Тя спомена, че той ѝ е писал интимни съобщения и я е разпитвал колко големи са задните ѝ части, нещото, с което тя е известна, бидейки бивша Мис Бум-Бум.
Тогава Кортес отказа да разкрие повече подробности за опитите на Пике да я сваля, но сега проговори. Оказа се, че известният бивш футболист, който в момента е бизнесмен, ѝ е пращал свои интимни снимки. Това се е случило, когато Жерар все още е живял с известната певица.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Suzy Cortez (@suzyacortez)

Бразилката повтори неща, които вече е казвала – че той е поискал телефонния ѝ номер от бившия президент на Барселона Сандро Росел, че я е питал кога ще се прибира в Европа и за размера на задните ѝ части.
“Никога не съм казвала това от уважение към Шакира, но сега ще Ви разкажа всичко, което ми се случи. Той ми изпрати голи снимки, но не ги отворих. Той дори предложи самолет да ме вземе в Лондон. Мисля, че е неуважително и Шакира не заслужаваше това”, споделя Мис Бум-Бум, цитирана от “Marca”. А Пике се опитва да убеди, че е много щастлив след раздялата с Шакира.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg