Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мило Борисов отказал да застане пред феновете на Левски, ще го обмисля до есента

Една от ключовите фигури около финансовото издържане на Левски през последните години – Мило Борисов, бос на хазартната компания, генерален спонсор на клуба, е отказал да се срещне с привърженици на клуба. 
Става въпрос за такива от сдружението „Левски на Левскарите“, които са поканили заможния българин в своя подкаст, където да обсъдят реалното състояние на „сините“.
Първоначално Борисов е изразил съгласие, но след консултация с ПР отдела си, отказал на запалянковците. Възможност за срещата остава през есента, след като бизнесменът обяснил, че през септември уговорка за среща между двете страни би била по-добър вариант.

Позиция на сдружението
„Уважаеми левскари,
След като на няколко пъти през миналата седмица Мило Борисов изяви желание да се срещне с привърженици на Левски, за да обсъди с тях настоящата ситуация в клуба, ние от “Левски на Левскарите” решихме да го поканим в нашия подкаст.
Идеята бе да проведем честен и откровен разговор за състоянието на любимия ни клуб, последните събития около него и визионерските плановете за стратегическо развитие на Левски. Далеч от казионната журналистика и предварително уговорените „въпроси“.
Макар първоначално г-н Борисов да изрази готовност за участие, днес, в опит да финализираме 4 юли (вторник) или друг удобен за него ден в обозримо бъдеще, в който да ни гостува, той ни съобщи, че след обсъждане с ПР отдела си, е било преценено, че участие в подкаста в този момент „не е подходящо“.
Г-н Борисов предложи да говорим по темата за негово бъдещо гостуване в началото на септември. Макар да не уточни изрично, се надяваме да е имал предвид септември на настоящата година.
Изразяваме искреното си съжаление, че г-н Борисов отказа да застане пред една по-широка аудитория, за да поговорим по всички теми, които несъмнено вълнуват левскарската общност. Все пак не сме изненадани от този негов подход, който далеч не е прецедент.
Само Левски!“, написаха от сдружението в социалните мрежи. 
 Следете всичко около Левски със SportLive.bg!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg