Мила Кунис и Аштън Кътчър – пример за състрадание и човечност

Инвазията в Украйна е едно от най-значимите „мракобесия“ на световната сцена през последното десетилетие, тъй като Владимир Путин постави цялото Източно полукълбо на ръба на война. Докато ужасите на войната продължават да измъчват Украйна и стотиците хиляди хора, които страдат в границите ѝ и бягат, за да се превърнат в бежанци, родената в Украйна Мила Кунис и съпругът ѝ Аштън Кътчър не стоят безучастни. Според Movie Web започнатата от звездната двойка кампания за набиране на средства вече е достигнала огромната сума от 37 млн. долара.
Преди няколко месеца семейството обеща да дари до 3 млн. долара за родината си, но вече са събрали дванадесет пъти повече. Целта на начинанието е да се осигурят краткосрочни жилища за всички бежанци, които бягат от страната, за да избегнат войната. Мила Кунис и Аштън Къчър споделиха, че след като са видели какво се случва, не са имали време за губене и са стартирали GoFundMe.

Двойката се запознава на снимачната площадка на телевизионното предаване That 70s Show, което поставя началото на кариерата на Мила Кунис и съживява тази на Аштън Кътчър. Оттогава и двамата се радват на успех в Холивуд, но също така прекарват много време в преследване на филантропски цели и използване на влиянието си, за да помагат на колкото се може повече хора около себе си.

View this post on Instagram

A post shared by That 70s show fan account (@that.70s_show)

Те преследват обаче и различни цели. Кунис влага време, пари и усилия във фондация „Изглеждай добре… чувствай се по-добре“, която обещава да помага на жени, страдащи от последиците от рак. С подкрепата на съпруга си се стреми да помогне на жените да се справят с физическото въздействие от рака, като им помага да възвърнат естествения си вид.
Кътчър също се е отдалечил от актьорската професия, за да съсредоточи усилията си в помощ на другите. През 2006 г. той обеща да дари по 1 долар за всеки приятел в MySpace, който спечели за организацията Habitat for Humanity и прекара една седмица в строеж на къщи за тях в Централна Америка. След това създаде фондация DNA, която се надява да премахне трафика на деца в световен мащаб, като същевременно работи за реабилитацията на пострадалите от него.
Мила Кунис и Аштън Кътчър са едни от най-големите имена в света, с разпознаваеми лица и успешни начинания на и извън екрана. Двойката е с репутация на мощен тандем за благотворителна дейност и продължава да го доказва ежедневно със своите фондации и способността си да набира средства за тези, които най-много се нуждаят от тях.
Актрисата се е преместила от Украйна в Лос Анджелис, когато е била дете, и се смята за американка. Тя признава, че е много горда и свързана с наследството си, дори го предава на децата си. Все още говори на руски с родителите си и храни семейството си с произведена от майка си храна, като никога не се е отдалечавала от украинския род. 
Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg